Creare Magazin Online

Vrei un magazin online? Fii propriul tau sef !

ITCT.RO

Creare site Magazin Online

Procesul de creare site magazin online începe cu analiza afacerii tale pentru a identifica domeniul în care activezi și tipurile de produse pe care dorești să le vinzi online. Creșterea vânzărilor depinde direct de ușurința cu care clientii interacționează cu magazinul online, web design-ul modern și atractiv, dar și prezentarea în mod inteligent a produselor disponibile.

700

lei

5/5

1000

lei

5/5

ITCT.RO

Creare Magazin Online

Un magazin online este, inainte de toate, o afacere profitabila. Spre deosebire de magazinul fizic, acesta prezinta o serie de avantaje. In primul rand costurile mult mai mici. Se elimina cheltuielile pentru chirii, rafturi, vitrine, angajati, depozit si lista poate continua. Totodata un magazin online are o piata de desfasurare incomparabil mai mare – intreg internetul poate vizualiza ce oferi in magazinul tau.

ITCT.RO

Asiguram o prezenta deosebita afacerilor, in mediul online.

Toate magazinele realizate de noi folosesc cea mai buna platforma de e-commerce disponibila, cu un numar enorm de facilitati si module. Printre acestea regasim administrare usoara a produselor si categoriilor, actualizarea inventarului si a stocului, statistici si rapoarte detaliate ale vizitatorilor si vanzarilor, efectuarea comenzilor cu sau fara cont, editarea facila a continutului, informatiilor si datelor de contact, plasarea de produse la oferta, discounturi, abonare la newsletter, promotii prin cupoane si vouchere.

Nume firma:WEBHRO IT S.R.L.
Telefon: 0721200012
CUI: 40758030
Nr.  J21 /247 /2019
Data înfiinţării 08-03-2019.

WWW.ITCT.RO
0721200012