Administrare site

ITCT.RO

Administrare site

Pentru ca timpul dumneavoastra este foarte pretios si pentru ca timpul pe care-l consumati pentru administrarea siteu-lui l-ati putea folosi mult mai eficient pentru afacerea dumneavoastra, noi va propunem o externalizare a serviciului de administrare site. Avem o serie de pachete pentru administrare website, la preturi avantajoase

300

lei

/ Lunar

5/5

2000

lei

/ anual

5/5

ITCT.RO

Administrare site

Mentenanta site-ului, întreținerea și mentenanța paginilor web au ca scop verificarea și actualizarea informațiilor și graficii în website, respectiv verificarea bunei sale funcționări și a modului în care acesta se prezinta vizitatorilor direct (cu informații complete și actualizate), verificarea platformei tehnice și actualizarea (componentelor) ei, securitate și backup periodic. O parte din activități pot fi realizate și de către specialistii Dvs de IT și marketing.

ITCT.RO

Administrare site - Mentenanta site - Intretinere si suport Online

Activitățile de administrare și întreținere site sunt foarte importante și influențează direct performanțele sale (rezultatele de trafic – vizite, pagini, angajament vizitatori, etc) mai ales dacă website-ul este asociat unui business. Un website cu conținut nou, relevant, adăugat permanent va genera interes din partea vizitatorilor, poate deveni un instrument de lucru performant ajutându-vă să convertiți vizitatorii în oportunități și apoi în clienți noi, să sprijiniți afacerea (cu informații actualizate) și să vindeți mai mult (up-sell, cross-sell) clienților existenți.

Nume firma:WEBHRO IT S.R.L.
Telefon: 0721200012
CUI: 40758030
Nr.  J21 /247 /2019
Data înfiinţării 08-03-2019.

WWW.ITCT.RO
Call Now ButtonContactează-ne